Friday, April 8, 2016

Metode de albirea dintilor cu Benzi

Metode de albire a dintilor

    
UPDATE ! Va sugeram sa cititi si articolul postat pe Realitatea.net unde sunt precizate cele mai nou benzi pentru albirea dintilor fabricate cu o thenologie de Nano Carbune Activ Extras din coaja de Bambus,noile benzi Flash Strips Charcoal.
Fiecare dintre noi isi doreste o dantura sanatoasa si frumoasa. Pentru a dobandi aceste aspecte ale danturii, s-au descoperit si pus in practica diferite tratamente care mentin sanatatea dintilor incat si tratamente de cosmetizare a dintilor. Unul din aceste tratamente de cosmetizare a dintilor, care este si cel mai solicitat de altfel, este cel de albirea dintilor cu asa numitele benzi albire dinti.

  Gradul de albire al dintilor depinde de mai multi factori , cum ar fi: tipul petelor, concentratia agentului de albire din produsul care este folosit in acest scop, timpul in care agentul de albire actioneaza pe dinte si frecventa cu care tratamentul de albire este aplicat si in acelasi timp repetat.

Trebuie stiut faptul ca unele bauturi pateaza dintii si de aceea trebuie evitate. Aceste bauturi care pateaza dintii si le dau un aspect urat sunt: ceaiul negru, cafeaua, vinul rosu, incat si alte bauturi care au actiuni de colorare accentuata  a dintilor. Un alt viciu care poate duce la colorarea, patarea dintilor este fumatul, care trebuie eliminate pentru a putea fi pastrate sanatatea si albirea dintilor.



 Albirea dintilor se face atat la cabinetul stomatologic, incat si prin alte metode special, care se pot utilize si acasa. Una dintre cele mai revolutionare si mai noi metode de albire sunt si cele cu ajutorul de benzi de albirea dintilor 3D, care se pot cumpara si in acelasi timp utiliza  chiar si fara indicatia medicului stomatolog. De fapt, aceste benzi de albirea dintilor folosesc aceleasi ingredient ca si tratamentele de albirea dintilor utilicate in cabinetele stomatologice.

 Odata aplicate cum trebuie pe dinti, ele redau acestora stralucire si zambetul va fi mai frumos si mai atragator. Agentul principal de albirea dintilor, continut de catre benzile de albire este peroxid- ul. Acesta poate albi dintii cu cateva nuante in plus. Materialul din care sunt facute aceste benzi de albire este unul special care este flexibil si rezistent, care ofera siguranta in utilizarea lor. Odata utilizate, colorarea sau patarea dintilor in urma consumului de alimente sau bauturi sunt inlaturate, iar dintii devin mai albi si mai stralucitori.

Avantajele folosirii acestori benzi pentru albirea dintilor este ca sunt usor de aplicat, ieftine si usor de gasit si in acelasi timp nu incomodeaza la  efectuarea altor activitati zilnice. Aplicarea lor pe dinti se poate face de doua ori pe zi timp de doua saptamani, pentru a avea rezultate cat mai bune. Rezultatele de albire a dintilor se vad in numai cateva zile de la aplicarea benzilor, dar inainte de aplicarea acestora dintii trebuie periati cu periuta si pasta de dinti. Daca sunt folosite necorespunzator, benzile pentru albirea dintilor pot fi periculoase pentru sanatatea orala.

 De aceea ele nu trebuie aplicate imediat dupa ce dintii au fost periati, ci trebuie sa treaca ceva timp ca sa nu apara problem ale gingiilor. Cel mai bine  este sa intrebam medicul stomatolog metoda buna si corecta  de aplicare a acestor benzi de albire pentru a nu se crea probleme de sanatate.

No comments:

Post a Comment